spot_img
AcasăAnii 2020GRAND CORPS MALADE // Effets secondaires

GRAND CORPS MALADE // Effets secondaires

“Bravo les soignants”, “bravo les infirmières”.Tonul ultimului slam Grand Corps Malade este stabilit de la început. „Effets secondaires” este mai întâi un titlu omagiu. Pentru toți cei din prima linie în lupta împotriva epidemiei de coronavirus. Toate veniturile din această nouă piesă vor fi donate spitalului Delafontaine din Saint-Denis și spitalului François Quesnay din Mantes-la-Jolie prin intermediul Fundației Spitalelor din Paris.

Grand Corps Malade nu uită nici de a doua linie. De livratori, măturători, transportatori. Acești “invizibili” pe care îi numește “les transparents de la République”. Slamul artistului spune importanța sistemului de sănătate față în față cu colapsul serviciilor publice.

Spiritul cântecului este până la urmă unul pozitiv. Artistul se îndreabă ce s-ar întâmpla dacă acest virus ticălos ar fi purta cu el efectele secundare care salvează viața și, în cele din urmă, planeta noastră? Pentru că Grand Corps Malade a descoperit, ca noi toți, că virusul “atacă adulții responsabili de această lume”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai populare piese

Comentarii recente